Openluchtvoorstellingen "Boer'nleu" verzet naar 2021
Openluchtvoorstellingen op 30 april, 1 en mei 2021

Persbericht Winterswijk, 17 maart 2020

In verband met de corona crisis, zijn wij als bestuur van Ons Genoegen genoodzaakt om het evenement Boer'nleu in oorlogstied af te gelasten. We hebben overwogen om de voorstellingen te verzetten naar een andere datum in het voorjaar van 2020. Helaas zijn er te veel onzekerheden waardoor dit in onze ogen geen optie is. Wij hebben daarom besloten om het evenement een heel jaar te verzetten. Wij gaan op 30 april, 1 en 2 mei 2021 Boer'nleu in Oorlogstied alsnog opvoeren. De data vallen mooi voor Bevrijdingsdag en het doet daarmee recht aan de boodschappen welke we dit jaar wilden uitdragen, "Vier de vrijheid" en "Wij zijn niet bevrijd om te haten". We zijn dit avontuur met zijn allen enorm enthousiast begonnen en waren op weg naar iets unieks. Het is erg jammer dat we dit besluit moeten nemen maar het kan niet anders. Er zijn al enorme bergen werk verzet en we gaan deze voorbereidingen meenemen naar volgend jaar.

Gekochte kaarten blijven geldig voor nieuwe speeldata in 2021
De kaarten blijven gewoon geldig, omdat wij het evenement verplaatsen  naar 2021.
Kaarten voor vrijdag 1 mei 2020 blijven geldig voor vrijdag 30 april 2021
Kaarten voor zaterdag 2 mei 2020 blijven geldig voor zaterdag 1 mei 2021
Kaarten voor zondag 3 mei 2020 blijven geldig voor zondag 2 mei 2021

Komt u in 2021 naar onze voorstelling? 
Dan hoeft u dus geen actie te ondernemen. Uw kaarten blijven geldig voor de nieuwe speeldatum.

Kaarten gekocht bij Theater De Storm
Bezoekers die kaarten hebben gekocht via Theater De Storm, krijgen hierover ook bericht van De Storm met de mogelijkheid om gekochte kaarten te retourneren / om te wisselen.

Kaarten gekocht bij VVV-kantoor en mensen met vrijkaarten
Mensen die kaarten hebben gekocht via het VVV-kantoor of vrijkaarten hebben, worden op een andere manier in de gelegenheid gesteld hun kaarten te komen omruilen of eventueel in te wisselen voor het aankoopbedrag. De praktische invulling hiervan zal nog worden gecommuniceerd, houd hiervoor deze website in de gaten.

 We blijven positief en gaan ons inzetten om er in 2021 alsnog een waardig hoogtepunt van te maken. Samen gaan we er voor!
 

Het bestuur Toneelvereniging Ons Genoegen